Tanyasi paprikás szalámi
2019. március 17. írta: Spider Girl

Tanyasi paprikás szalámi

Itt volt az ideje :) Ebből az adagból 3 rúd szalámi lett :)

p_20190315_153845_hdr.jpg

Hozzávalók:

1.70 kg lapocka, 2 gramm köménymag, 3 gramm bors, 1 gerezd fokhagyma, 5 dkg só, 2 dkg paprika, 1 gramm pácsó, 2 gramm porcukor.

Elkészítési módja:

A húst  nagylyukú tárcsán ledaráljuk A húshoz hozzáadjuk a fűszereket,majd jól összegyúrjuk, néhány órán keresztül hűvös helyen állni hagyjuk, majd keményre töltjük a szalámibélbe. Hűvös helyen 1 napig pihentetjük majd hideg füstre tesszük 1-2 napra. Ezután már csak 1 hónap a szikkadásig és már ehetjük a finom szaláminkat.

 

p_20190213_105038_hdr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4714695802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása