Töltött fasírt kosárka
2019. február 11. írta: Spider Girl

Töltött fasírt kosárka

Hozzávalók:

 ½ kg darált hús, 1 fej hagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 10 ml tej, ½ szelet kenyér, 200 ml tejföl, 15 dkg sajt, 2 db tojás, ízlés szerint só és bors.

Elkészítési módja:

5 ml tejbe beáztatjuk a kenyeret és előmelegítjük a sütőt 180-200 °C-ra.

 Összekeverjük a darált húst a pucolt és apróra vágott hagymát. Kinyomkodjuk a kenyeret és hozzáadjuk a húshoz, majd ráöntjük a maradék tejet és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Először golyókat, majd azokból fészkeket készítünk és kiolajozott tepsibe rakjuk őket.

Elkészítjük a tölteléket: Összekeverjük a tejfölt a reszelt sajttal és a tojásokkal, majd megtöltjük a fészkeket és az előmelegített sütőbe téve megsütjük 25-30 perc alatt.

 p_20190210_203052_hdr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr6314620770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása