Bundás sertés szelet csirkemájjal töltve
2018. december 07. írta: Spider Girl

Bundás sertés szelet csirkemájjal töltve

Hozzávalók.

 8 szelet sertéshús.

A töltelékhez:

 0.5 kg csirkemáj, 10 dkg kockázott füstölt szalonna, 1 nagy fej hagyma, só, bors, majoránna, pici zsiradék.

A panírhoz:

 1-2 db tojás, 10-15 dkg liszt és zsemlemorzsa, pici tej.

Elkészítési módja: 

Serpenyőbe rakjuk a szalonnakockákat és kisütjük a zsírját, ha kevésnek tűnik pici zsírt tehetünk bele, majd ebben megpároljuk a pucolt és apróra vágott hagymát.

Amíg pirul addig jól megmossuk és apróra vágjuk a csirkemájat, majd belerakjuk a hagymához és együtt pirítjuk, majd ízesítjük borssal, majoránnával és sóval.

A húsokat kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk.

Rakunk mindegyik hússzeletre rakunk egy kis májhalmocskát és feltekerjük, majd megtűzzük fogpiszkálóval és a szokásos módon panírozzuk, majd bő és forró zsiradékban megsütjük.

Főtt rizzsel és savanyúsággal kínáljuk.

p_20181204_210300_hdr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4614454090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása