Tyúkhúsleves
2018. november 24. írta: Spider Girl

Tyúkhúsleves

Hozzávalók : tyúk, zöldségek saját :)

Hozzávalók:

1 nagy fej hagyma, 3-3 szál sárgarépa és fehérrépa, 1-1 db karalábé,zeller, paprika és paradicsom, 1 db konyhakész tyúk, só, kevés szemes bors.

Elkészítési módja:

Jól megpucoljuk és megmossuk a tyúkot, majd feldaraboljuk.Hideg vízben felrakjuk főni és mikor felforrt lehabozzuk, ezt addig habozzuk míg szép tiszta nem lesz.Hab leszedése után belerakjuk a megpucolt, megmosott és tetszés szerinti feldarabolt zöldségeket.Belerakjuk a megmosott petrezselyemzöldet, izésítjük sóval és szemes borssal.Visszarakjuk a tűzre és először nagy tűznél felforraljuk, majd mikor felforrt levéve a lángot 2-3 órát főzzük. Ez a tyúktól is függ.Tálaláskor kínáljuk külön a zöldségeket, a húsokat és a leveses tálba pici tésztát rakjunk és erre merjük a gyöngyöző levest.

p_20181123_145909.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1714391030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása