Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé, 2 db nagy hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 db paradicsom, 60 dkg édesburgonya, 25 dkg fagyasztott zöldborsó, 1-1 nagy csipet kurkuma, őrölt babér, római kömény és őrölt gyömbér, só, bors, zsiradék.
Elkészítési módja:
Felforrósítjuk a zsiradékot egy serpenyőben és pirosra sütjük a megmosott és felkockázott, sózott és borsozott csirkemellfilét. Mikor megsült kiszedjük és melegen tartjuk.
Belerakjuk a serpenyőbe a megpucolt és negyedekbe vágott hagymát és üvegesre sütjük. Belerakjuk a pucolt és zúzott fokhagymát, rárakjuk az a pucolt és apró kockára vágott édesburgonyát, a babért, a római köményt, a gyömbért, a kurkumát és öntve rá pici vizet és roppanósra pároljuk. A vége felé belerakjuk a húskockákat, a zöldborsót és a megmosott és felkockázott paradicsomot. Ízesítjük sóval, borssal és készre főzzük.