Csirkeragu batátával
2018. november 19. írta: Spider Girl

Csirkeragu batátával

Hozzávalók:

 60 dkg csirkemellfilé, 2 db nagy hagyma, 4 gerezd fokhagyma, 2 db paradicsom, 60 dkg édesburgonya, 25 dkg fagyasztott zöldborsó, 1-1 nagy csipet kurkuma, őrölt babér, római kömény és őrölt gyömbér, só, bors, zsiradék.

 Elkészítési módja:

 Felforrósítjuk a zsiradékot egy serpenyőben és pirosra sütjük a megmosott és felkockázott, sózott és borsozott csirkemellfilét. Mikor megsült kiszedjük és melegen tartjuk.

Belerakjuk a serpenyőbe a megpucolt és negyedekbe vágott hagymát és üvegesre sütjük. Belerakjuk a pucolt és zúzott fokhagymát, rárakjuk az a pucolt és apró kockára vágott édesburgonyát, a babért, a római köményt, a gyömbért, a kurkumát és öntve rá pici vizet és roppanósra pároljuk. A vége felé belerakjuk a húskockákat, a zöldborsót és a megmosott és felkockázott paradicsomot. Ízesítjük sóval, borssal és készre főzzük.

p_20181116_194622_hdr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4114381662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása