Rántott és töltött csirkemell burgonyasalátával
2018. január 05. írta: Spider Girl

Rántott és töltött csirkemell burgonyasalátával

Rántott és töltött csirkemell burgonyasalátával

Rántott és töltött csirkemellfiléhez:

Hozzávalók:

4 db csirkemellfilé.

A töltelékhez:

10 dkg sonka, 20 dkg füstölt sajt, 1-1 db piros és zöld színű paprika és újhagyma.

A panírhoz:

Tojás, liszt, zsemlemorzsa, só.

A sütéshez:

Olaj.

Elkészítési módja:

Megmossuk , kiklopfoljuk és besózzuk a csirkemellfiléket. Felcsíkozzuk az újhagymát és a paprikákat, felszeleteljük a sonkát a sajtot is.

A csirkemellek egyik oldalára sajtszeletet rakunk, erre jön négy csík paprika ( 2-2 sárga és zöld ), majd ezt betakarjuk sonkaszelettel.

Összehajtogatjuk és a szokásos módon bepanírozzuk. Kis lángon olajban megsütjük.

 

Burgonyasalátához:

Hozzávalók:

2 db tojássárgája, 1 fej hagyma ( lehet lila is), 1-2 kg burgonya, majonéz, cukor, pici só és bors.

 

Elkészítési módja:

Megmossuk és vízben héjában megfőzzük a burgonyát, majd megpucoljuk és felkockázzuk. Megpucoljuk a hagymát és karikára vágjuk.

Egy tálba tetszés szerinti majonézt teszünk, majd ízesítjük cukorral, sóval és borssal, majd belekeverjük a burgonyát és a hagymát. Berakjuk a hűtőbe egy picit, hogy összeérjenek.

img_20171207_202243.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9313552397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása