Csirkemáj baconba tekerve
2018. január 05. írta: Spider Girl

Csirkemáj baconba tekerve

Csirkemáj baconba tekerve

Hozzávalók:

Kb. ½ kg csirkemáj, 20-25 dkg szeletelt nyers szalonna, fogpiszkáló.

Elkészítési módja:

 Alaposan megmossuk a májat. Veszünk 1 db szalonnaszeletet és egyik végére rakunk egy májat, majd feltekerjük és fogpiszkáló segítségével megtűzzük, nehogy sülés közben szétnyíljon a szalonna.

 Tepsibe rakjuk és közepes lángon kb. 45-50 percig sütőben sütjük.

 Kínálhatunk mellé friss kenyeret, főtt rizst, sült burgonyát, stb….

img_20171120_122323.jpg

 

img_20171120_203040.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7913552615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása