Hozzávalók:
5 db tojás fehérje, 20 dkg porcukor, 50-50 gramm porcukor és keményítő.
Előmelegítjük a sütőt 80-100 °C-ra.
Tálba rakjuk a tojásfehérjéket és kemény habbá verjük, majd apránként hozzászitáljuk a porcukrot. Addig verjük közepes fokozaton 3-4 percig míg a habverőn marad. Ami a habverőre ragad ne verjük a tál széléhez, mert eltűnnek a pici bubik. Mikor már elég kemény hozzászitáljuk apránként az 50-50 gramm porcukrot és keményitőt összekeverve, de ezt már kézi habverővel keverjük hozzá. Habzsákba töltjük és sütőpapirral bélelt sütőlemezre nyomjuk egymástól némi távolságra, legalább kétszer körbekanyarodva magas, 3-4 cm átmérőjű karikákat kerekítünk.
Berakjuk a sütőbe 3 órára legjobb a légkeveréses sütő, de ha nincs akkor hagyjuk picit résnyire a sütőajtót.
Mikor kihűlt tálcára szedjük.