Hozzávalók:
a tésztához:
3 db tojás, 15-15 dkg liszt és cukor, 3 evőkanál forró víz és olaj, 1/2 csomag sütőpor.
pudinghoz:
0.5 l tej, 4-5 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás pudingpor.
díszítéshez:
2-3 db narancs, 5-6 szem magozott meggy, 1 kis zacskó tortazselé.
Elkészítési módja:
A tésztához összekeverjük a tojásokat a cukorral, majd folyamatos kevergetés mellett beleöntjük a forró vizet és olajat, és a lisztet. Gyümölcstorta formát kivajazunk, kilisztezzünk és beleöntjük a masszát, majd 160 °C-on 25-30 perc alatt megsütjük.
Míg sül a tészta elkészítjük a pudingot a leírás szerint majd hagyjuk hűlni a kisült tésztával együtt. Mikor mindkettő langyos akkor kiborítjuk a tésztát egy tálra és rákenjük a pudingot, majd kirakjuk naranccsal és meggyel.
Elkészítjük a tortazselét és mikor már kezd dermedni ráöntjük a kihűlt tortára és pár órára berakjuk a hűtőbe.