Hozzávalók:
6 db tojás, 120-120 gramm liszt és porcukor, 1 csomag sütőpor.(elhagyható)
Elkészítési módja:
160 C°-ra előmelegítjük a sütőt. Kettéválasztjuk a tojások sárgáját és fehérjét. A sárgáját habosítsuk ki ez azt jelenti addig kevergetjük míg világos sárga nem lesz. Elkezdjük felverni a tojás fehérjét, majd mikor már majdnem kemény lassanként hozzáadagoljuk a porcukrot. Óvatosan összekeverjük a tojás sárgáját a felvert tojásfehérjével, majd hozzáadjuk apránként a lisztet és a sütőport és óvatosan összekeverjük. Sütőpapírral kibéleljük a formát de csak az alját és beleöntjük a masszát, de úgy hogy felhúzogatjuk a forma szélére a tésztát, ezzel megakadályozzuk hogy felpúposodjon. Előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Én a sütőben hagytam teljesen kihűlni és a kép magáért beszél.