Hozzávalók:
6 dl tej, ½ kg túró, 15 dkg margarin, 25 dkg cukor, 1 db banán, ½ csomag babapiskóta, 3 csomag vaníliás cukor, 3 evőkanál zselatin ( de én beleraktam 1 csomaggal is biztos ami biztos alapon).
Elkészítési módja:
Turmixban habosra keverjük a túrót a két fajta cukorral, a margarinnal és 2 dl tejjel. A maradék tejben elkeverjük a zselatint és gyöngyözésig fözzük, nem szabad forralni, majd kihűtve hozzákeverjük a túrós krémhez.
Vékonyan kibélelünk egy őzgerinc formát úgy hogy picit lelógjon, majd beleöntjük a túrós krémet, belenyomkodjuk a banánszeleteket. Majd a tetejére ami az alja lesz kirakjuk babapiskótával, majd pár órára berakjuk a hűtőbe dermedni.
Mikor megdermedt egy hosszúkás tálra kiborítjuk. Díszíthetjük gyümölcsdarabokkal és tálaláskor a bordáknál szeleteljük.

És a nyereményeim :)
