Kis hazai füstölés
2018. április 15. írta: Spider Girl

Kis hazai füstölés

Hozzávalók:

saját töltésű kolbászok, tarja és csülök.

Elkészítési módja:

 Felakasszuk az általunk töltött kolbászokat, tarját és csülköket egy botra és berakjuk a füstölőbe és ízlés szerinti napig füstöljük.

img_20180326_122933.jpg

img_20180326_122944.jpg

img_20180326_123031.jpg

fustoles_utan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr513836462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása