Zöldséges-szójás sertéshús
2018. február 22. írta: Spider Girl

Zöldséges-szójás sertéshús

Hagymás-szójás sertéshús

Hozzávalók:

1-2 fej hagyma, 1-1 db sárgarépa és kaliforniai paprika vagy kápia paprika, 80 dkg sertéscomb vagy lapocka, szójaszósz, cukor, olaj, só, bors.

Elkészítési módja:

Megmossuk, felcsíkozzuk a húst és wokban kevés olajon megpirítjuk, majd jénaiba kiszedjük míg megpirítjuk a visszamaradt olajban a pucolt és karikára vágott hagymát, a pucolt és vékony csíkokra vágott sárgarépát és a mosott és karikára vágott paprikát. Mikor megpirult hozzáadjuk a húst és együtt pirítjuk tovább, majd ízlés szerint ízesítjük szójaszósszal sóval és borssal. Tálaláskor főtt rizzsel kínáljuk.

img_20180222_174851.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8213690506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása