Kolbászos omlett
2018. január 05. írta: Spider Girl

Kolbászos omlett

Kolbászos omlett


Hozzávalók:

5 db tojás, 1-2 fej hagyma, 2 szelet szalonna, 10-15 dkg kolbász, 5 szem burgonya, kevés zsír, só.


Elkészítése:

A kolbász és a szalonnát felkockázzuk, a hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk, a burgonyát megpucoljuk és kockára vágjuk.
A burgonyakockákat sós vízben félig megfőzzük.
Eközben kevés olajon előbb megsütjük a szalonnát, majd kiszedve félrerakjuk.
A visszamaradt zsiradékban megsütjük a kolbászt, majd félrerakjuk.
Ebben a zsiradékban megsütjük előbb a szalonnát, majd mikor kiszedtük megsütjük benne a leszűrt burgonyát ropogósra.
Majd belerakjuk a szalonnát, a kolbászt és hagymát, és összepirítjuk, majd ráöntjük az előzőleg felvert tojásokat
Kocsonyásodásig sütjük, majd megfordítjuk és így sütjük tovább. A tetejére szórhatunk egy kis sajtot is.

64489_197353897277683_7931882017330801773_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5913552531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása