Kakaspörkölt savanyú káposztaágyon
2018. január 20. írta: Spider Girl

Kakaspörkölt savanyú káposztaágyon

Kakaspörkölt savanyú káposztaágyon

Hozzávalók:

 2 nagy fej hagyma, 1-1 db paprika és paradicsom, 40 dkg savanyú káposzta, 1 db konyhakész kakas, zsír, só, bors, pirospaprika, pici pirosarany.

 Elkészítési módja:

 Megpucoljuk és apróra vágjuk a hagymát, majd zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk a mosott és feldarabolt paprikát és paradicsomot, rakunk bele pirosaranyat és sót, majd a tűzről levéve keverünk hozzá pirospaprikát.

 Cserépedény aljára rakjuk a káposztát ( ha nagyon savanyú mossuk át ), majd  húsra öntjük a pörköltszaftot és ezt a káposztára halmozzuk. Felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi, rakunk rá kevés borsot és hideg sütőbe rakva 2-2.5 órát főzzük 150 °C-on.

 img_20180120_150836.jpg

img_20180120_210733.jpg

img_20180120_210924.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tinakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5413590465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása